KENN ART.COM KENN ART.COM
 
 
________________________________________________________________________
- Privat residens -
Kennet Østergaard
Søndermarken 28
8600 Silkeborg
Danmark
Tlf.
+45 86 87 76 40  /  +45 26 84 06 83
Født 1951
Debuterede på Kunstnernes Sommerudstilling 1978
Stig Winding,
kunstandmelder på Midtjyllands Avis skriver:
Kennet Østergaard har med elegance formået i sin kunst at sætte sig midt mellem to stole - formbevidst, frit svævende mellem to traditioner: Den konkrete abstrakte kunsts stringente formsprog med lige linier og med stærke, rene farver på den ene side - og på den anden det mere ekspressive  og organiske maleri med laserende farver og plads til spontaniteten.
I evig vekslen mellem disse to modstående poler, har Kennet Østergaard udviklet sit maleri og sin grafik og søgt den hårfine balance mellem klarhed og mystik.
Der er langt mellem Kennet Østergaards udstillinger , ikke fordi han ligger på den lade side , men tværtimod fordi han i arbejdsraseri ofte fortaber sig i selve processen, og så måske fordi han er lidt af en perfektionist - der er altid noget, der lige kan blive lidt bedre!
I de sidste 5 års tid, har Kennet Østergaard primært været fortabt, fordybet og forelsket i arbejdet med farvetræsnittet. Han har skabt en lang serie unikke træsnit i et nyt originalt formsprog. Dette arbejde, har så igen sat sig tydlige spor i maleriet og gjort hans store lærreder endnu mere “spændt op mellem kaos og form”
 
“Således kan billeder “males” med ord - men jeg vil holde mig til streg, form og farve og glæde mig over, at overblikket er størst, når man sætter sig bagerst i kirken”!!!
- Kennart
 
Fotos -->